Oba Makarna da “WorldFood”da

İnsanların daha iyi yaşamasına katkıda bulunmak için yüksek kaliteli, güvenilir ürün çeşitleriyle hizmet veren Oba Makarna; Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknoloji Fuarı “WorldFood”a katılıyor.

Oba Makarna da “WorldFood”da


Makarna sektöründe Türkiye ve dünyanın öncü markalarından biri olan Oba Makarna, 1-4 Eylül 2016 tarihlerinde İstanbul Expo Center CNR Expo’da düzenlenecek 24. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknoloji Fuarı “WorldFood”da yerini alıyor.

Türkiye makarna sektörünün öncü markası, fuarda en lezzetli makarna ürünlerini ziyaretçilere sunuyor. Fuarda yer alan Oba Makarna noktasında konuklar makarnaların tadına bakarken aynı zamanda ürünlerin üretim aşamasından içeriğine kadar her konuda bilgiye ulaşabiliyor.

Oba Makarna’nın piyasaya yeni sürdüğü ve büyük ilgi gören Oyuncaklı Çocuk Makarna’sının da yer alacağı fuarda, Looney Tunes'un sevilen karakterleri Tweety ve Tazmanya Canavarı maskotları Oba Makarna noktasında fuara katılanları bekliyor.

7 kıtada değişmeyen lezzeti ile sektörünün lider kuruluşlarından biri olan Oba Makarna’nın yer alacağı “WorldFood”; her yıl içecek, süt ve süt ürünleri, et ve tavuk ürünleri, yaş meyve ve sebze, deniz ürünleri, dondurulmuş ürünler, temel gıdalar ve yağlar, şekerli mamüller, unlu mamüller ve kuruyemiş ve gıda katkı maddeleri başta olmak üzere pek çok ürünün yer aldığı katılımcı profiline ev sahipliği yapıyor.

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2016, 16:54

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52