Onur Market Bursalı Şaypa'yı alıyor

Bir süredir perakende gündemini meşgul eden Onur Market ile Şaypa Alışveriş Merkezleri A.Ş arasında, pay alım ve satımına ilişkin süreç resmen başladı.

Onur Market Bursalı Şaypa'yı alıyor


Gıdavitrini - Marmara Bölgesi'nde bulunan yatırımlarıyla büyümesini sürdüren Onur Market, organize perakende sektöründeki istikrarlı gelişimini yatırımlarıyla sürdürüyor. Bu anlamda Bursa'nın en önemli perakende markalarından olan Şaypa'nın alım sürecini resmen başlattığını duyurdu.

Onur Market'ten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Onur Market ile Şaypa Alışveriş Merkezleri A.Ş arasında, pay alım ve satımına ilişkin süreç başladı. Şaypa Alışveriş Merkezleri A.Ş’yi temsil eden tüm paylarının devirleri, gerekli işlemler ile tüm yasal izinlerin alınmasını müteakip gerçekleşecektir.

Fiyatta, Kalitede, Lezzette, Tazelikte ve Hizmette “Onur Sözü”nü prensip edinmiş, %100 yerli sermayesiyle 20 yıldır binlerce kişiye istihdam sağlayan, ülkemizin bulunduğu zorlu koşullarda dahi, yatırımlarına devam ederek ülke ekonomisine katkıda bulunan Onur Market, etik ve ticari ilkelerinden asla taviz vermeyen duruşuyla bugün Bursa’nın lideri olan Şaypa marketlerin satın alımına ilişkin süreci başlatarak Marmara Bölgesinde büyümesini sürdürecektir."

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2016, 08:31

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52