Sırmagrup’un web sitesi yenilendi!

Türkiye’nin lider su ve maden suyu üreticisi Sırmagrup; kurumsal web sitesini yenileyerek; dikkat çekici bir görsel tasarımın yanı sıra fonksiyonel yapıya da sahip oldu.

Sırmagrup’un web sitesi yenilendi!
Sırmagrup’un genç, dinamik ve girişimci yaklaşımını yansıtacak şekilde tasarlanan sitede; kurumsal içeriğin yanı sıra ürün ve damacana bayi bilgilerine de kolayca ulaşılabiliyor. Türkiye’nin lider su ve maden suyu firması Sırmagrup’un kurumsal internet sitesi; yepyeni bir görsel tasarım ve fonksiyonel yapıyla baştan sona yenilendi. Firmanın dijital platformdaki yüzü olmayı amaçlayan web sitesinde; HTML 5 gibi gelişmiş teknolojiye sahip bir alt yapı uygulaması kullanıldı. Kurumsal içeriğinin güçlü olmasının yanı sıra marka / ürün odaklı içerik yapısıyla da farklılaşan Sırmagrup’un yeni web sitesi; ziyaretçilerine kullanım kolaylığı ve keyfi sunmayı hedefliyor.

Su ve maden suyunun doğallığı, sağlık kaynağı olması gibi önemli özellikleri web sitesinde kullanılan görseller ile vurgulandı. Bu amaçla görsel içerik alanı parallax metoduyla büyütülerek; dikey kayma yöntemiyle tüm ürün / haber görsellerine kolay ulaşım sağlandı.

Sirmagrup.com sitesindeki bir diğer önemli yenilik ise sosyal medya entegrasyonunun olması. Web sayfasını ziyaret eden kullanıcılar sayfadaki sosyal medya butonlarından yararlanarak; firmanın sosyal medyadaki hesaplarına ulaşabiliyor ve sayfaları arkadaşlarıyla paylaşabiliyorlar. Sitenin mobil uyumluluğu sayesinde iphone, ipad gibi mobil cihazlardan da içerikler eksiksiz olarak takip edilebiliniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52