Sunar Akdeniz toplantısını Antalya’da yaptı

Sektörünün önemli oyuncularından Sunar, sektörde bir fark yaratarak lezzet duraklarında tanıtıma başladı.

Sunar Akdeniz toplantısını Antalya’da yaptı
İlk tanıtım toplantısını 30 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştiren Sunar Grup, Antalya Lara Kundu bölgesindeki Rolay Holiday Palace Otel'inde, lezzet ustalarına sunum yaptı. Sunar Grup'un tüm ürünlerinin detaylı tanıtımının gerçekleştirildiği toplantıya Antalya bölgesindeki otellerin mutfak şefleri, yiyecek içecek müdürleri ve satın alma müdürleri katıldı. Katılımcıların yoğun ilgisinin yaşandığı toplantıda lezzetin ustaları güvenirliğinden şüphe duymadıkları 'Yağın ustası Sunar Yağ'a bir de toplantıda geçer not verdi. Düzenlenen toplantının gala gecesinde ise Sunar Grup ürünleri kullanılarak hazırlanan ve Royal Holiday Palace Mutfak Şefi İhsan Gezer’in hazırladığı özel menü misafirlere ikram edildi. TOPLANTILAR DEVAM EDECEK

650’yi aşkın çalışanı ve 40 yıl’a varan geçmişiyle Çukurova’nın yükselen değeri Sunar Grup'un bu atağının beğeni ile karşılandığını anlatan Sunar Grup, Pazarlama Direktörü Mevlüt Nacar, “Akdeniz Bölgesinde kurulu bulunan bir tesis olmaları nedeniyle Sunar Grup tanıtım toplantılarının ilkini Antalya‘da gerçekleştirdik. Antalya bölgesinde büyük bir özveri ile hizmet vere otellerin mutfak şefleri, yiyecek içecek müdürleri ve satın alma müdürlerini 2 gün süre ağırladık. Bu süre içerisinde oldukça yoğun ve etkili bilgi alışverişinde bulunduk. Toplantılarımız diğer bölgelerde de devam edecek" diye konuştu.



TOPLU TÜKETİM VE PERAKENDEDE İDDİALI

Sunar Grup, olarak Sunar Mısır, Elita Gıda, Sunar Özlem, NÇS ve Sunar Pazarlama şirketleri ile Un ve yem, nişasta ve nişasta bazlı ürünler, bitkisel sıvı yağlar ile endüstriyel gıda ürünleri, taze meyve üretim ve satışı, üretilen tüm ürünlerin yurtdışı pazarlama faaliyetleri olmak üzere 6 farklı sektörde faaliyet gösterdiklerini ifade eden Nacar, toplu tüketim ve perakende sektöründe çok iddialı olduklarını ve bu başarının bir sonucu olarak 60’tan fazla ülkeye de ihracat gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Nacar, etkinliğin gerçekleşmesinde katkı sağlayan mutfak şefleri, yiyecek içecek müdürleri, satın alma müdürlerine teşekkürlerini bildirdi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52