Özsüt lezzeti Çukurambar'da

Ankara Çukurambar’da yeni şubesini açan Özsüt, lezzet eğitimlerinin verileceği Özsüt Akademi’nin ilk şubesini de yine Çukurambar’da açmaya hazırlanıyor.

 Özsüt lezzeti Çukurambar'da
Özsüt, Ankara Çukurambar’da yeni şubesini açtı. Marka, Günlük ve dönemlik olarak lezzet eğitimlerinin verileceği Özsüt Akademi’nin Türkiye’deki ilk şubesini de yine Çukurambar’da açmaya hazırlanıyor. 

182’inci  şubesini Ankara Çukurambar’da açan Özsüt; pastadan pizzaya, ekmek yapımından deniz ürünlerine kadar birbirinden farklı kursların gerçekleştirileceği Türkiye’deki ilk Özsüt Akademi’nin kapılarını da Çukurambar’da açacak. Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak, mutfakta kendini geliştirmek ve hobilerine yoğunlaşmak isteyenler için yeni bir adres olan Özsüt Akademi, Özsüt’ün sadece pastadaki değil; çikolata, kurabiye, deniz ürünleri, et, pizza ve yerel mutfaklardaki uzmanlığını da paylaşacağı bir mekan olacak.

Günlük ve dönemlik workshop programları ile özel kursların gerçekleştirileceği Özsüt Akademi’de her yaş hedef seslenilmesi planlanıyor.
Özsüt Akademi’de sunulan Günlük Workshop Programları arasında; Şeker hamurlu kurabiyeler, Cupcake, Cheesecake, Çikolata, Şeker hamurundan figür&modelleme, İtalyan-İspanyol-Uzakdoğu mutfağı, Etler / Deniz ürünleri ve pişirme teknikleri, Wok yemekler, El yapımı makarnalar, Pizza ve salatalar ve Minik şefler kategorileri bulunuyor. Dönemlik Workshop Programları arasında ise; Amatör pastacılık eğitimi, Kutlama pastaları, Artisan ekmekler ve Amatör aşçılık eğitimi var. 
Özsüt, Akademi’nin ikinci şubesini ise İstanbul Koşuyoru’nda Özsütseverler ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2014, 14:27

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52