Finans sektörü "etli ekmek"le doyuyor

Konya'nın dünyaca ünlü etli ekmeği İstanbul finans dünyasının en önemli tercihleri arasında yer alıyor. Finansçılar, etli ekmek lezzetini hem severek tüketiyor, hem de sağlıklı yaşama destek oluyorlar.

Finans sektörü


Haber / Abdullah Türkmen
Gıdavitrini - Konya'nın dünyaca ünlü etli ekmeği İstanbul finans dünyasının en önemli tercihleri arasında yer alıyor. İstanbul Ümraniye'de bulunan Mis Konyalı, Konya yöresinin etli ekmeğini kendine has yöntemlerle finans sektörüne sevdirmeyi başardı. Mis Konyalı müdavimleri, etli ekmek lezzetini hem severek tüketiyor, hem de sağlıklı yaşama destek oluyorlar.

Mis Konyalı, Konya'nın eşsiz yöresel lezzetlerini İstanbul'daki müdavimlerine ulaştırıyor. Meşhur Konya etli ekmeği başta olmak üzere, Konya mutfağının doğal, sağlıklı ve lezzetli ürünlerini finans sektörünün temsilcilerine sevdiren Mis Konyalı, İstanbul Ümraniye'de bulunan ve "finans koridoru" olarak adlandırılan, Türkiye'nin en önemli banka ve finans markalarının genel müdürlüklerinin yer aldığı bir lokasyonda bulunuyor.


Mis Konyalı Genel Müdürü Süleyman Ezeroğlu, bulundukları lokasyon gereği İstanbul finans sektörünün en önemli uğrak yerlerinden birisi durumuna geldiklerini dile getiriyor. Bilinenin aksine, etli ekmeğin insan sağlığı için önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Ezeroğlu, sağlıklı, güvenilir, taze ve doğal ürünlerle beslenmek isteyen misafirlerini Mis Konyalı Ümraniye tesislerinde ağırlamaktan büyük zevk aldıklarını söylüyor.

Mis Konyalı Genel Müdürü Süleyman Ezeroğlu, faaliyetleriyle ilgili şu bilgileri veriyor:
"Mis Konyalı markasının, Konya lezzetleriyle birlikte hatırlanır hale gelmesi, bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Her gün büyüyen lezzet halkamız ve misafirlerimizden aldığımız tepkiler, doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Tabii olarak, daha katedecek çok yolumuz var, Konya mufağının gizli hazinelerini Türkiye'nin ve dünyanın beğenisine sunmak için yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz." 


Ümraniye'de nezih bir mekan olarak öne çıkan Mis Konyalı'nın, en kaliteli malzemelerden oluşan sağlıklı ürünleri misafirlerinin beğenisine sunmak için yola çıktığını ifade eden Süleyman Ezeroğlu, "Misafirlerimiz hem lezzetin tadını çıkarıyor, hem de keyifli vakit geçiriyor. Aile yemekleri olsun, iş yemekleri olsun, özel anlarını Mis Konyalı'da ölümsüzleştiriyorlar. Başarılarına başarı katıyorlar. Mutluluklarını perçinliyorlar. Tüm bu özellikleri bir arada yaşattığımız için kendimizle ve markamızla gurur duyuyoruz" şeklinde konuşuyor.

Keyifli bir öğün geçirmek isteyenlerin ilk durağı olduklarını vurgulayan Süleyman Ezeroğlu, Mis Konyalı mutfağına giren hammaddelerin Konya ve yöresinden gelen doğal ürünler olduğunu sözlerine ekliyor.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2017, 14:57

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52