Onurex’in 100’cü halkası Avcılar’da açıldı

Özen Grup çatısı altında indirim mağazacılığı konseptinde faaliyet gösteren Onurex, 100. Mağazasını Avcılar Sahil Yolu’nda hizmete açtı.

Onurex’in 100’cü halkası Avcılar’da açıldı
Açılış töreninde konuşan Özen Grup CEO’su Cemal Özen, Onurex ile müşterilerine en uygun fiyat ve en yüksek kalite anlayışıyla hizmet vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. İndirim mağazacılığında her geçen gün daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşan Onurex, hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Onurex, Avcılar Sahil Yolu’nda hizmete açtığı yeni şubesi ile toplam mağaza sayısını 100’e çıkardı. Avcılar mağazasının açılış törenine Özen Grup CEO’su Cemal Özen, Onurex Genel Müdürü Vedat Erdem, Onurex ve Onur Market yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Güler yüzlü personeli ve tüketicinin beğenisini kazanan Onurex, en uygun fiyat ve yüksek kaliteye sahip ürünleriyle Avcılar halkının vazgeçilmez alışveriş noktası olacak.

Onurex büyümeye devam edecek

Açılış töreninde konuşan Özen Grup CEO’su Cemal Özen, Onurex’in perakende sektörüne her geçen gün büyük değer kattığını belirterek, “ Özen Grup olarak yüzde 100 yerli sermaye ile yerel perakende sektöründe büyümeye devam ediyoruz. Onurex’in mağaza sayısı bugün 100’e ulaşırken, Onur Market ile birlikte toplam mağaza sayımızı 145’e çıkardık. 2012’de yapacağımız yeni yatırımlar ve güçlü sevkiyat ağımız ile birlikte mağaza sayımızı artırarak Marmara Bölgesi’nin kılcal damarlarına yayılacağız” dedi.

Uygun fiyat yüksek kalite anlayışı

Onurex olarak indirim mağazacılığında tüketicinin güvenilir markası haline geldiklerini belirten Onurex Genel Müdürü Vedat Erdem ise “ Yakaladığımız istikrarlı büyüme ile yerel perakende sektöründe emin adımlarla ilerliyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını en uygun fiyat ve en yüksek kalite anlayışıyla karşılıyoruz. Önümüzdeki yıllarda yapacağımız yeni yatırımlarla tüm Türkiye’ye hizmete vermeyi planlıyoruz” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52