Perakendeciler TMO'yu ziyaret etti

Ankara Perakendeciler Derneği heyeti TMO YKB Mesut Köse'yi ziyaret etti. Ziyarette, ekmek israfı başta olmak üzere güncel konular ele alındı.

Perakendeciler TMO'yu ziyaret etti
GIDAVİTRİNİ - Ankara Perakendeciler Derneği heyeti “Ekmek İsrafını Önleme Kampanyası”nı desteklemek amacıyla Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Mesut Köse'yi ziyaret etti.

Ankara Perakendeciler Derneği Başkanı Mustafa Altunbilek başkanlığındaki perakendecilerden oluşan heyet TMO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Mesut Köse ile gündemin ele alındığı bir toplantı yaptı. TMO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Mesut Köse başkanlığındaki TMO birim amirleri ile heyet arasında yapılan toplantıda TMO YKB Mesut Köse, Ekmek İsrafını Önleme Kampanyası'nın ülkemiz bütçesine bir yılda 2.8 milyar lira katkı sağladığını vurgulayarak elde edilen başarılarılar ve kampanya hakkındaki bilgileri perakendecilerle paylaştı.

Perakendeciler ise, dernek olarak ekmek israfının önlenmesine yönelik çalışma, görüş ve önerileri ile market zincirlerindeki uygulamalarını gündeme getirerek, bu konuda tüm imkanlarını seferber edebileceklerini söylediler.  Ülke ekonomisi açısından hayati öneme sahip bu kampanya vesilesiyle TMO'yu elde ettiği başarılarından dolayı tebrik ettiler.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2014, 14:33

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52