Fiyatını sormadan sakın istemeyin!

Tatlı çeşitleri ve kahveye lezzet katan, solunum ve dahili hastalıklara karşı olumlu etkileriyle bilinen damla sakızının kilosu cep yakıyor!

Fiyatını sormadan sakın istemeyin!

Akciğer, astım, bronşit gibi birçok rahatsızlığa iyi gelen, sağlığın yanı sıra tatlı ve kahvelerde de kullanılan doğal damla sakızı kilosu bin 150 TL'den satılıyor.

Damla sakızının astım hastalarına iyi geldiğini belirten aktar Zafer Erkan, damla sakızının havanda dövülerek bal ile toz halinde eritildiğini, daha sonra bunu astım hastalarının yediğini belirtti.

Damla sakızının kilogram fiyatının bin 100 TL olduğunu ifade eden Erkan, pahalı olmasının nedeninin az çıkmasından ve el zahmetinin fazla olmasından dolayı olduğunu söyledi. Müşterilerin mecburiyetten 50-100 gram damla sakızı aldığını dile getiren Erkan, “100 gramı 115 lira civarı tutuyor. Fiyatını bilmeden 250 gram isteyen müşterilerimiz var. Tartıyoruz, 250-300 lira civarı tutuyor. Fiyatını görünce kalsın diyor. İhtiyaç halinde mecbur kaldığı için 50 gram alıyorlar ama genelde ise 5-10 gram alıyorlar. Tane olarak alan müşterilerimiz de var. 6-7 tane alıyorlar. Onun da fiyatı 7 lira civarında tutuyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2014, 13:25

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52