Lezzet ve eğlenceyi birleştirdiler

Katılımcılarına eğlence, heyecan ve bol lezzet vadeden Yemek Şöleni, bir kez daha büyük heyecana sahne olarak gerçekleşti.

Lezzet ve eğlenceyi birleştirdiler
Bu yıl 6. kez yapılan Yemek Şöleni’nde en orijinal tavuklu yemek tarifleri yarıştı, ünlü gurmeler ve yıldız isimler en iyiyi seçti. Yemek Şöleni, yarışma heyecanının dışında gün boyu süren gösteri, aktivite, mini konser ve seminer gibi birçok eğlenceli aktiviteye de ev sahipliği yaptı. Sadece yarışmacılar değil tüm katılımcılar gün boyu heyecan ve eğlenceyi paylaştı. Birbirinden değerli katılımcı markalar, organizasyonun fuaye alanında ürün dağıtımı ve keyifli etkinlikler gerçekleştirdi. Usta sanatçı Erol Büyükburç ise bu yılki Yemek Şöleni’nin sürprizleri arasında yer aldı. Erol Büyükburç da organizasyonda konuklara mini bir konserle müzik ziyafeti verdi.

İstanbul The Green Park Hotel Bostancı’da gerçekleştirilen 6. Yemek Şöleni’ni leziz yemek tarifleri ile tanınan başarılı Yazar ve Programcı Elif Korkmazel sundu. 

Yarışmada 1.liği Anneannemin Tavuklu Nohut Yemeği adlı tarifi ile Ayşegül Tosun kazandı. Sabire Altay, Ekmek Çanağında Zahterli Tavuk tarifiyle 2. olurken, Raziye Korkmaz da Tavuklu Sebzeli Rulo Sarma’sıyla 3.lüğe layık görüldü. Dereceye girenlerin yanı sıra Yemek Şöleni’nde yarışan tüm finalistler de birbirinden değerli hediyeler kazandı.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2014, 17:05

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52