Züccaciye Fuarı kapılarını açtı

Züccaciye dünyasının inovatif yenilikleri, birbirinden şık tasarımları ve en trend koleksiyonları ZUCHEX 2021’de vitrine çıkıyor. 10 milyar dolarlık sektörü buluşturan fuar başladı. 

Züccaciye Fuarı kapılarını açtı

Gıdavitrini - 31. Uluslararası Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı, sektör temsilcileri ve ziyaretçilerine kapılarını açtı. Sektöründe 2021’in dünyadaki en büyük uluslararası organizasyonu olan Zuchex’e çoğu üretici 650 firma ile yurt içi ve yurt dışından yaklaşık 35 bin ticari satın almacı katılıyor.

Züccaciyeciler Derneği (ZÜCDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Öksüz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Öztiryaki, İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Kopuz ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gülle, katılımcı firma yöneticileri ile sektör temsilcilerinin yer alacağı törenle 31. kez kapılarını açtı.

EV’deki yenilikler vitrine çıkıyor

#yenidenbuluşuyoruz sloganıyla 10 salon ve toplam 100 bin metrekare alanda gerçekleşecek Zuchex 2021’de “Sofra ve Mutfak Eşyaları”, “Pişirme Ekipmanları”, “Plastik Ev Eşyaları / Bahçe Aksesuarları”, “Ev Gereçleri”, “Dekoratif Ev ve Mutfak Eşyaları” ile “Elektrikli Ev Aletleri” kategorilerinde lider firmaların en yeni koleksiyonları ve 2022 tasarımları bir arada sergilenecek. 
 

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2021, 15:16

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52