Sirha Food için geri sayım başladı

Pandemiyle birlikte adeta duran fuar sektörü yeniden canlanmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda, GL Events tarafından düzenlenecek olan Sirha Food ziyaretçiler için kapılarını açmaya hazırlanıyor..

Sirha Food için geri sayım başladı

Gıdavitrini - Pandemiyle birlikte adeta duran fuar sektörü yeniden canlanmaya hazırlanıyor. 5 kıtada, 20’den fazla ülkede faaliyette olan GL Events ise yılın son çeyreğindeki yoğun fuar takvimiyle sektör profesyonelleriyle buluşmak için geri sayıyor.

GL Events’in yılın son çeyreğindeki takviminde; Gastronomi alanında Sirha Lyon ve içerisinde yer alacak dünya çapındaki yarışmalar Coupe du Monde de la Pâtisserie, Bocuse d'Or ile yine Sirha Food bünyesinde gerçekleşecek olan Mutfakta Yaratıcılık Festivali Omnivore Paris fuarı gerçekleştirilecek. Şirket, ayrıca dünyanın farklı bölgelerinde çok sayıda fuar organizasyonuna daha imza atacak.

GL events Exhibitions Türkiye Genel Müdürü Gülperi Erkanlı

Sirha Food kapsamında gerçekleşecek etkinlikler şöyle:
Omnivore Paris Fransa – Paris 11 – 13 Eylül 2021
2003 yılında gazeteci Luc Dubanchet’in Fransa’daki son mutfak trendlerini araştırmak üzere yola çıkmasıyla hayat bulan “mutfakta yaratıcılık festivali” Omnivore, dünyadaki ilk global yemek festivali olma özelliğini taşımaktadır. Her sene Paris, Moskova, İstanbul, Budapeşte, Meksika gibi önemli ve fark yaratan gastronomi şehirlerinde uluslararası ve yerel şefleri bir araya getirerek inovatif teknikleri ve mutfak sırlarını paylaşmalarını sağlarken yeni yetenekleri de keşfetmeye devam etmektedir.

Sirha Lyon Fransa – Lyon – 23 – 27 Eylül 2021

Gastronomi sektörünün en büyük buluşmalarından biri olarak nitelendirilen ve üstün kalite anlayışı ile tüm dünyada fark yaratan Sirha Lyon otel, restoran ve kafe sektörünün önemli oyuncularını, profesyonellerle bir araya getiren uluslararası bir fuar. Gastronomi sektörüne zengin, canlı ve tam kapsamlı bir bakış açısı getiren Sirha Lyon, geleceğin trendlerinin ve lezzetlerinin belirlenmesinde büyük bir rol oynarken, ziyaretçilerine de yeni konseptler keşfetme ve yeni ürün veya ekipman inovasyonları deneyimleme şansı sunmakta. Sirha Lyon fuarı sırasında  24-25 Eylül’de Coupe du Monde de la Pâtisserie ve 26 – 27 Eylül’de de Bocuse d'Or gerçekleştirilecek.

Coupe du Monde de la Pâtisserie (Dünya Pastacılık Kupası) ilk olarak 1989 yılında Gabriel Paillasson tarafından başlatılmış ve pastacılık alanında tüm dünyada en prestijli etkinlik olarak kabul edilirken, Şefler Olimpiyatı olarak nitelenen Bocuse d‘Or ise 1987 yılında dünyanın en büyük şefleri arasında gösterilen, gastronomi dünyasının efsanevi Fransız şefi Paul Bocuse tarafından hayata geçirildi.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2021, 13:50

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52