Güllüoğlu'ndan yeni yıl lezzetleri

Nejat Güllü’nün Güllüoğlu, 2013 yılına taptaze lezzetlerle merhaba diyor. Frambuazlı Çikolatalı Pastası; ilk günkü tazeliğini koruyan meyvelerle taçlanıyor…

Güllüoğlu'ndan yeni yıl lezzetleri
Dünyaya baklava yediren Nejat Güllü’nün Güllüoğlu, frambuaz ve çikolatanın muhteşem birlikteliği ile 2013’ü karşılıyor. Yılbaşı gecesinde yeni yılın heyecanını taşıyan tatlı sohbetleri taçlandıracak Baklavacı Güllüoğlu’nun Frambuazlı Çikolatalı Pastası; çikolatanın insanın içini ısıtan lezzetiyle frambuazın mayhoş serinliğini bir araya getiriyor.

Enfes siyah çikolata, frambuaz ve her ısırıkta ağza gelen parça çikolatalardan meydana gelen Baklavacı Güllüoğlu’nun Frambuazlı Çikolatalı Pastası, frambuazlı konfiseri ve bitterin tüm ahengini taşıyan özel lezzet; kakaolu pandispanya ile tamamlanıyor. Günümüzde pek çok pastada rastlanan toz kremşanti yerine halis mandıra sütünden yapılan geleneksel lezzet mandıra şantisi kullanan Güllüoğlu, bu özel aromasıyla farklılaşıyor.
Mandıra şantisini saf siyah çikolata ile birleştiren Güllüoğlu, aroması ve lezzetiyle elde ettiği üstün kremayı, deneyimli Güllüoğlu ustalarının elinde şekillenen el yapımı pandispanya ile birleştiriyor. Bu birlikteliği ilk günkü tazeliğini koruyan, mevsiminde taze olarak şoklanmış frambuazlarla tamamlayan Güllüoğlu, tüm ürünlerinde olduğu gibi Frambuazlı Çikolatalı Pastası ile en doğal lezzetleri sofralarınıza getiriyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52