Bu site lezzetleri eve taşıyor

Türkiye’nin farklı bölgelerinden yöresel tatları, lezzet tutkunları ile buluşturan alışveriş sitesi Lokum.com açıldı.

Bu site lezzetleri eve taşıyor
Türkiye’nin farklı bölgelerinden yöresel tatları, lezzet tutkunları ile buluşturan alışveriş sitesi Lokum.com açıldı. Ülkenin dört bir yanından temin edilen ürünleri en taze şekilde adresinize ulaştıran Lokum.com’daki ürünler gurme yazar Mehmet Yaşin tarafından seçiliyor. Yemeksepeti uzmanlığı ile hizmet veren Lokum.com’da, bugün itibariyle şarküteriden zeytinyağına, reçelden peynire uzanan geniş bir yelpazede çok özel 50’den fazla üreticiden, yüzlerce çeşit ürün yer alıyor.

Yerinizden hiç kalkmadan kahvaltı sofrasını Mersin’den murt reçeli, Bursa’dan sarımsaklı yeşil zeytin ve Adapazarı’ndan reyhan otlu keçi peyniri ile donatmak; akşam yemeğinde Uşak’ın acılı tarhanasını, Trabzon’un kavurmasını, Gaziantep’in baklavasını tatmak; yemeğin üstüne de yanına Afyon’dan gül yapraklı lokumla, Konya’nın hurma kahvesini ya da Manisa’nın mesir çayını içerek, bir günde Türkiye lezzet turuna çıkmak artık mümkün. 

Damak tadına düşkün herkesi Türkiye’nin lezzet duraklarında gezintiye çıkaran alışveriş sitesi Lokum.com açıldı. Bir Yemeksepeti hizmeti olan Lokum.com, gurme, gezgin ve yazar Mehmet Yaşin rehberliğinde, Türkiye’nin farklı köşelerindeki lezzet duraklarından seçilen ürünleri en taze halleri ile sunuyor. Ayrıca Karadeniz Kuymak Paketi, Gaziantep Dolma Paketi gibi hazır paketlerle, yöresel tatları hazırlamak için gerekli olan tüm ürünler de bir arada sunuluyor.

Bugün itibariyle Türkiye’nin farklı bölgelerinden çok özel 50’den fazla üreticiden, yüzlerce ürün çeşidinin yer aldığı Lokum.com, tüm ürünleri ait oldukları bölgelerden temin ederek, özel kargo ve lojistik sistemiyle ilk günkü tazeliğinde kullanıcılarına ulaştırıyor.

Lokum.com’un kullanıcılarına sunduğu en önemli avantajlardan biri de, farklı yörelere ait siparişlerin bir araya getirilerek tek bir kargo ücreti ile gönderilmesi. Kullanıcılarına, sipariş ettikleri tüm yöresel tatların aynı anda ulaşmasını sağlayan bu sistemde, üreticilerden gelen ürünler Lokum.com’un İstanbul merkezine getiriliyor, kalite kontrolleri yapılıyor ve ardından özel olarak paketlenerek tek bir koli içinde gönderiliyor.

Mehmet Yaşin’in gezi notlarının, ipuçlarının ve damak çatlatan lezzet önerilerinin de yer aldığı, tüm ürünlerin Mehmet Yaşin tarafından seçildiği Lokum.com’da, ilerleyen dönemde yöresel lezzetlerin yanı sıra farklı lezzetlere de yer verilmesi planlanıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52