Yeni yıl özel lezzetlerle geliyor

Özsüt, pastaları ile yılbaşı ziyafetlerine muhteşem bir şekilde konuk oluyor.

Yeni yıl özel lezzetlerle geliyor
2012’yi uğurlarken hazırlayacağınız yılbaşı ziyafetlerini enfes bir şekilde sonlandırmak için, Özsüt 30’dan fazla pasta çeşidi ile lezzet tutkunlarını bekliyor. Özsüt’ün pasta çeşitleri arasından konuklarınızın damak zevkine uygun olanları ararken hiç zorlanmayacaksınız. Portakallı, kahveli, bitter çikolatalı ve fındıklı gibi birçok çeşidin yanı sıra Özsüt’ün Aynası, Kanaş, Çikolata Trio, Karaorman Serisi ve Thomas gibi Özsüt klasikleri de yılbaşında sofranızı süslemeye hazırlanıyor.

Yeni menüde yer alan Manjeri serisi pastalar ise yılbaşı gecesini daha da özel kılıyor. Madagaskar dağlarından toplanan kakaodan üretilen Manjeri çikolatasıyla hazırlanan pastalar; çikolata-vişne, çikolata-frambuaz ve çikolata-muz&passion fruit çeşitleri ile bitter çikolata sevenlere  bambaşka bir lezzet deneyimi yaşatıyor.

Ayrıca Özsüt’ün yeni kış menüsüne eklediği yepyeni lezzetlerden  Pralin Gateau, Portakallı Pasta, Devil’s Food Cake, White Mocha  gibi çeşitler de yılbaşı sofralarının baş tacı olmaya aday. 

Özsüt’ün her damak tadına uygun, farklı içeriklere sahip pastaları eşsiz bir lezzet deneyimi sunuyor. Yılbaşı sofrasında ailenize ve konuklarınıza, damak zevklerine göre ikram edeceğiniz  pastalarla bambaşka bir ziyafet yaşatmak için Özsüt mağazaları sizleri bekliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52