Yeni yılda damaklar Puratos'la şenlenecek

Puratos; Ambiante, Belcolade ve Patis’Macaron gibi ürünleriyle yeni yılda da birbirinden farklı lezzetlerle sizi buluşturacak.

Yeni yılda damaklar Puratos'la şenlenecek
Ekmekçilik, pastacılık ve çikolata alanlarında ürettiği ürünlerle lezzette ve görüntüde mükemmeli arayanlara birbirinden farklı seçenekler sunan Puratos, yılbaşında her damak tadına uygun ürünler yapmada ustalara büyük kolaylık sağlayacak.

Puratos, ürettiği bitkisel kremşantisi Ambiante ile pasta ustalarına dekoratif ve kusursuz kıvamda yılbaşı pastaları yapma imkânı sunuyor. Elastik yapısı sayesinde istenen stabiliteyi sağlayan, çatlama yapmayan ve donmaya dayanıklı yapısı ile dikkat çeken Ambiante, 9 aylık raf ömrüyle sektörün beğenisine sunuluyor.

Gerçek Belçika çikolatasına sahip  yüzde yüz saf kakao yağından üretilen ve Uluslararası Çikolata Kalite Derneği AMBAO’dan onaylı Belcolade markası ile Puratos,  şeflerin çikolata yapımında da yaratıcılıklarını geliştiriyor. Aroması ve yüksek kakao oranı ile gerçek Belçika çikolatası lezzetini sunan Belcolade, çikolatayı tutkuya dönüştürüyor.

Puratos’un, PatisFrance serisinde yer alan ürünü Patis’Macaron ile gerçek badem tadı ve kokusunda makaronlar yaratma olanağı bulacak olan ustalar, çıtır kabuklu rengarenk makaronlarla yeni yıl sofralarını renklendirecekler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52