Dünya’nın en iyileri İnoksan’a güveniyor

İnoksan’ın “kazandıran mutfak” vizyonu ile yola çıkıp üretimini yaptığı yüksek teknoloji ürünü fırınlar, işletme sahiplerine tasarruflu ve inovatif çözümler sunuyor.

Dünya’nın en iyileri İnoksan’a güveniyor
Günümüzde pratikliği kadar verimliliği de ön planda tutan işletmeciler ve şefler için “Kazandıran mutfak” vizyonu ile mutfaklar ve mutfak araçları üreten İnoksan, ürettiği inovatif ürünleri ile yiyecek içecek sektöründe devrim yaratıyor. İnoksan işyeri sahiplerinin ve  ustaların ihtiyaçlarını maksimum seviyede karşılarken, sektörün iyileştirilmesi ve gelişmesine ön ayak oluyor.

Doğrudan ısıtma sistemi ile çalışan, pişirme kapasiteleri ve kaliteleri sınırlı, devamlı kontrol gerektiren, homojen pişirmenin mümkün olmadığı, pişirilen ürünlerde hacim ve ağırlık kaybına neden olan klasik fırınlar artık yerini inovatif, tasarruflu, mutfakta verimliliği artıran İnoksan çözümlerine bırakıyor.

Endüstriyel mutfaklar için üretilen konveksiyonlu, buharlı konveksiyonlu   ve gazlı(buharlı) kombi fırınlar çok yönlü kullanım kolaylığı ile klasik fırınlara göre önemli avantajlar sağlıyor. Pastacılık sektöründen, hazır yemek sanayine, otel, tatil köylerinden restoranlara kadar mutfaklarda performansları ve klasik yöntemlerin dezavantajlarını ortadan kaldıran özellikleri ile klasik fırınların yerini artık konveksiyonlu ve gazlı kombili fırınlar alıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52