Karaköy Güllüoğlu 'net'te şube açtı!

Türk baklavasını dünya vitrinine çıkartma başarısı gösteren ve müdavimlerinin uğramadan geçmediği Karaköy Güllüoğlu’nun damak çatlatan baklavaları, artık 30 dakikada kapınıza geliyor.

Karaköy Güllüoğlu 'net'te şube açtı!


Gıdavitrini - Müdavimlerinin uğramadan geçmediği Karaköy Güllüoğlu’nun damak çatlatan baklavaları, Meal Box ile 30 dakikada kapınıza geliyor. Tek şube olarak hizmet veren ünlü marka, lezzet tutkunlarından gelen şubeleşme baskısına bu şekilde cevap vermeye çalışacak.

Gurme ev yemekleri konseptiyle büyük beğeni toplayan ve son bir yılda %400’ün üzerinde büyüme kaydeden Meal Box, Karaköy’ün tarihi ve eşsiz lezzetlerinden Karaköy Güllüoğlu baklavalarını evlerinize getiriyor.

Gaziantep'te mevsiminde toplanan özel iç fıstığı, özel tereyağı, Karaköy Güllüoğlu baklava ustalarının açtığı incecik hamur ve benzersiz pişirme ustalığıyla hazırlanan enfes baklavalar, Meal Box’ta damak tadına düşkün tatlı severleri bekliyor. 3’lü dilim şeklinde servis edilecek olan 105 gram fıstıklı Karaköy Güllüoğlu baklavaları, porsiyonu 8,95 TL; 12 dilimlik 4 porsiyonu ise 34,95 TL’lik fiyatıyla Mealbox.com.tr ve Meal Box’ın Android ve iOS uygulamalarında.

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2016, 17:09

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52