Parmak köfteye hayır demek zor

Lezita parmak köfte ile özellikle çocukları okula giden anneler mutlu oluyor. Yüksek kalite ve güvenlik standartlarında sunulan ürün, sadece 4 dakika ısıtılarak yenmeye hazır hale geliyor.

Parmak köfteye hayır demek zor
Gıdavitrini - Lezita sağlıklı ve güvenli ürünlerinden Lezita parmak köfte ile özellikle çocukları okula giden annelerin hayatını kolaylaştırıyor. Çocukların ve gençlerin çok sevdiği Lezita parmak köfte, sadece 4 dakikalık bir ısıtma işlemi ile yenmeye hazır hale geliyor. Ürün, vakit sorunu olanlar için pratik ve güvenli bir çözüm sunuyor. Lezita’nın çocukların hayır diyemeyeceği parmak köfteleri, hiçbir koruyucu katkı maddesi kullanılmadan, annelerin evlerinde köfte hazırlarken gösterdiği özen ile üretiliyor.
Pilicin göğüs kısmından elde edilen parça etler ile dana parça etlerinin karışımıyla üretilen Lezita parmak köfte, birinci sınıf onaylı tedarikçilerden alınan kırmızıbiber, karabiber, kimyon, kekik, yenibahar gibi baharatlar ile harmanlanarak özel bir lezzet kazanıyor.
Lezita, yeni Lezita parmak köfte ürünü ile sofralarda her zaman lezzete; güvenli ve sağlıklı besinlere yer açmanın en pratik yolunu sunuyor.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52