Çiftçiler Lamborghini'ye binecek!

‘Emtia Gurusu’ olarak tanınan yatırım ve finans uzmanı Jim Rogers, emtia piyasalarının yükselişte olduğunu belirterek, “Maden, altın, gümüş ve tarım büyük getiriler sağlayacak.

Çiftçiler Lamborghini'ye binecek!
Emtia piyasaları, önümüzdeki 10-15 yıl yükselmeye devam edecek. Tarım kaynakları giderek azalıyor. Gelecek günlerde gıda ürünlerinin fiyatlarında aşırı düzeyde artış gözlemleyeceğiz. Amerika’da çiftçi yaşının 58, Japanya’da ise 66 olduğunu görüyoruz. Kimse okula çiftçi olmak için gitmiyor. Tarımın önem kazanmasıyla, gelecekte borsacılar değil, çiftçiler Lamborghini’ye binecek” diye konuştu. Garanti Masters Özel Bankacılık ve BBVA International Private Banking tarafından düzenlenen ‘Mevcut Piyasa Koşullarında Nasıl Para Kazanılır?’ başlıklı konferans için Türkiye’ye gelen Rogers şunları söyledi: “Altın ve gümüşün gelecek dönemde yaşanacak yükselişinden faydalanmak için emtia piyasalarına yatırım yapmak çok kârlı olacak. Dolar geleceğe yönelik güven vermiyor.”
Milliyet

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52