Çocukların yeni atıştırmalığı Miniki

Torku, yeni çocuk markası Miniki ile çocuklara yönelik atıştırmalık kategorisindeki çikolata ürünlerini tüketiciyle buluşturuyor. Yeni ürün, glikoz şurubu içermiyor.

Çocukların yeni atıştırmalığı Miniki


Birbirinden lezzetli ürün çeşitleriyle beğeni toplayan Torku, yeni çocuk markası Miniki ile çocuklara yönelik atıştırmalık kategorisindeki çikolata ürünlerini tüketiciyle buluşturuyor. Glikoz şurubu içermeyen Miniki ürünleri, anneler tarafından gönül rahatlığıyla tercih ediliyor.

Torku atıştırmalık ailesinin yeni üyesi sütlü krema dolgulu sütlü çikolata Torku Miniki, tekli ve çoklu paket alternatifleriyle raflarda yer alıyor. Beyaz çikolata ve sütlü çikolatadan oluşan eğlenceli Miniki Mini’nin beyaz çikolatalı kısmında çocuklar için sevimli fil ve tavşan figürleri yer alıyor. Minikilerin, kalsiyum mineralli ve D vitaminli olması nedeniyle de annelerin tercihi.

Torku Miniki çikolatalarının yanı sıra bar ürünü olarak Miniki Nuga Ürünü de tüketicilerle buluştu. Miniki Nuga, bar kategorisinde çocuklara göre tasarlanmış ürün olarak bir ilk olma özelliği taşıyor. Bol sütlü nugası ve sütlü çikolatasıyla enerji veren lezzetli bir atıştırmalık olan Miniki Nuga, glikoz şurubu kullanılmadan üretilen Türkiye’nin  ilk nugalı çikolata kaplamalı barı olma özelliğinde.

Lansmanı gerçekleştirilen ürünlerin tv iletişiminde kuklaları kullanarak tüm ailenin katılımını sağladığı eğlence ve oyun temali reklam filmi ileTorku çocukların beğenisini kazanmıştır.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2016, 15:38

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52