Möller's Omega-3 Türkiye'de

Kuruluşunun 160. yılını kutlayan Avrupa’nın en çok tercih edilen balık yağı markası Möller’s Omega-3, Türkiye pazarına girdi.

Möller's Omega-3 Türkiye'de
Kuruluşunun 160. yılını kutlayan Avrupa’nın en çok tercih edilen balık yağı markası Möller’s Omega-3, Türkiye’de. “Kaşıkla kaşıkla Möller’s Omega” kampanyası ile pazara giriş yapan şirket, çocuklar kadar aile fertlerini de günde sadece 1 tatlı kaşığı Omega-3 ile sağlıklı geleceğe davet ediyor.

Eczacı Peter Möller’s tarafından 1854 yılında Norveç’te geliştirilen Avrupa’nın en güvenilir ve tercih edilen balık yağı markası Möller’s, Omega-3 şurubu ile Türkiye pazarına giriş yaptı. Güçlü formülü ile dikkat çeken, tat, içerik ve ürün kalitesi ile öne çıkan Möller’s; şeker, tatlandırıcı veya herhangi bir kimyasal aroma içermiyor.

Sevilen “tutti frutti” (karışık meyve) tadıyla, çocuklarına balık yağı içirmekte zorlanan ebeveynlere büyük kolaylık sağlayan Möller’s, bir tatlı kaşığında 1200 mg. Omega-3, 600 mg. DHA ve 400 mg. EPA yağ asitlerinin yanı sıra A, D ve E vitaminlerini de içeriyor.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2014, 16:40

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52