The Marmara Bodrum’dan yemek kursu

The Marmara’nın ilk konsept oteli olarak kurulan The Marmara Bodrum, misafirleri için yemek kursları düzenledi. 21 Şubat’ta başlayan kurs 1 Mayıs tarihine kadar devam edecek.

The Marmara Bodrum’dan yemek kursu
Gıdavitrini- The Marmara Bodrum, misafirlerine sunduğu sürpriz organizasyonlara bir yenisini daha ekledi. The Marmara Bodrum’un ödüllü Şef’leri tarafından özel olarak hazırlanan yemek kursları, küçük lezzet sırlarından nasıl eşsiz tatlar yaratılacağının püf noktalarını ve yemeğe dair her bilgiyi katılımcılarla paylaşıyor. Kurs kapsamındaki dersler Vinkara’nın dünya çapında ödüllü şarap mahzenlerinden seçilen bir kadeh eşliğinde katılımcıların kendi yarattıkları eserleri tatmaları ve The Marmara Bodrum’un Şefiyle birlikte yorumlamalarıyla son buluyor. 21 Şubat’ta başlayan The Marmara Bodrum yemek kursları, 1 Mayıs 2012 tarihine kadar devam edecek. Kurs, Salı ve Perşembe günleri katılımcılara açık olacak.



Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Food, Hotel, Turizm, Yemek, The Marmara Bodrum

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52