Şemsi Bayraktar Bakan Eker’i ziyaret etti

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı Şemsi Bayraktar ve beraberindeki fındık üreticilerinden oluşan heyet Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker’i ziyaret etti.

Şemsi Bayraktar Bakan Eker’i ziyaret etti
Gıdavitrini - Fındık üreticilerinin sektörle ilgili görüşlerini Bakan Eker’e aktardığı ziyaret sırasında, fındıkta alan bazlı destek ödemeleri, Çiftçi Kayıt Sistemi ile ilgili gelişmeler ve Ziraat Bankası faizsiz kredileri konuşuldu. Konularla ilgili heyete bilgi veren Bakan Eker, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti. Fındıkta geçen yıl hem ihracatta hem de fiyat bazında rekora imza attıklarını belirten Bakan Eker, her alanda olduğu gibi fındık konusunda da gelişmelerin yakından takip edildiğini dile getirdi. Bakanlık olarak sektör temsilcilerinin görüşlerine önem verdiklerinin altını çizen Bakan Eker, bu tür diyalogların geliştirilmesi gerektiğini vurguladı.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Şemsi Bayraktar, TZOB, Fındık, Mehmet Mehdi Eker, İhracat, Ziraat Bankası



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52