Dr. Oetker’in yeni çeşitleri çok çarpıcı!

Bugüne kadar birbirinden nefis ürünleri ile mutfaklarda hayatı kolaylaştıran Dr. Oetker, şimdi de Dekor Serisi’ne eklediği yeni çeşitleri ile tüketicilerinin beklentilerini karşılamaya devam ediyor.

Dr. Oetker’in yeni çeşitleri çok çarpıcı!
“Etkileyici görünüm için en kolay ve en hızlı yol” sloganı ile yola çıkan Dr. Oetker, bu sayede mutfak tutkunlarına daha da etkileyici görünümlü ve lezzetli tarifler hazırlama olanağı veriyor. Dr. Oetker Dekor Serisi’ne Çikolata Parçaları, Çikolata Kalpler ve Çikolata Harfler & Rakamlar olmak üzere 3 çeşit yeni ürün eklenmiştir.

Lezzeti bitter olan Dr. Oetker Çikolata Parçaları’nı, birçok tatlıda kullanabileceğiniz gibi ısıya dayanıklılığı sayesinde fırında hazırlanan kek, muffin ve kurabiye gibi tariflerinizde de güvenle kullanabilirsiniz.

Dr. Oetker Çikolata Harfler & Rakamlar, tüm alfabeyi ve 0’dan 9’a kadar rakamları içermekte olup kremalı pasta, kek, kurabiye, dondurma, krem şanti ve diğer tatlıların üzerine, sevdiklerinizin isimlerini ve iyi dileklerinizi içeren, özel kutlama mesajlarınızı yazabilir ve birbirinden değişik, heyecan verici tarifler hazırlayabilirsiniz.

Dr. Oetker Çikolata Kalpler, 72 adet kalp şeklinde bitter ve beyaz çikolata içermektedir. Özel tasarlanmış ambalajı kullanım kolaylığı sunmaktadır. Dr. Oetker Çikolata Kalpler ile tariflerinize şık, sevimli ve romantik görünümler verebilirsiniz.

Dr. Oetker Dekor Serisi sayesinde pasta, kek, muffin, bisküvi ve tatlı tariflerinizi kişiselleştirebilir, özel günlerde sevdikleriniz için özel sürprizler hazırlayabilirsiniz...

 

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Dr. Oetker, Çikolata, Bitter, Kalp

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52