Aytaç’a yeni genel müdür

Gıda sektörünün en büyük üreticilerinden olan Aytaç’ın pazarlama firması genel müdürlüğü görevine Erdal Bölükbaş getirildi.

Aytaç’a yeni genel müdür
Gıda sektörünün en büyük üreticilerinden olan Aytaç’ın pazarlama firması genel müdürlüğü görevine Erdal Bölükbaş getirildi. 15 yıl önce Aytaç’ta çalışmaya başlayan Erdal Bölükbaş, üretimden satışa çeşitli kademelerde görev aldıktan sonra Genel Müdürlük görevine yükseldi. Alınan bu kararla birlikte Erdal Bölükbaş, portfoyünde 10 ana kategori ve 600 farklı çeşit ürün olan Aytaç Gıda Pazarlama A.Ş.’ni yönetecek.

Aytaç Entegre Et Tesisi ve Markası ilk olarak et ürünleri ve hayvancılık sektöründe faaliyet göstermek üzere 1993 yılında kurulmuş, 1996 yılında Yimpaş Grubu’na geçmişti.

Bugün bin 450 çalışanı, geçen yıl gerçekleştirdiği 650 milyon TL’lik cirosu, et, şarküteri, piliç, süt, su, meyve suyu ve bisküvi başta olmak üzere tüm ürün gruplarıyla yaklaşık 30 ayrı ülkeye ihracat yapan bir marka olan Aytaç, bir dünya markası olma yolunda hızla ilerliyor. Erdal Bölükbaş yaptığı açıklamada, amaçlarının tüm satış kanallarında büyümek ve tüketiciyi sağlıklı, güvenli, helal ve kalite belgeli Aytaç ürünleri ile daha fazla buluşturmak olduğunu söyledi.


Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Yimpaş, Aytaç, Helal Gıda, Erdal Bölükbaş

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52