ZMO'nun yeni başkanı Özden Güngör

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası’nın 8-9 Mart 2014 tarihlerinde yapılan 44. Dönem Olağan Genel Kurulu’nda, odanın yeni yönetimi belirlendi.

ZMO'nun yeni başkanı Özden Güngör
Ziraat Mühendisleri Odası’nın 44. Dönem Olağan Genel Kurulu, 27 şube ve 53 il temsilciliğinden 390 delegenin katılımıyla Ankara’da toplandı.

9 Mart’ta yapılan ve Çağdaş Ziraat Mühendisleri Grubu’nun tek liste olarak girdiği seçimlerde, yeni yönetim şöyle oluştu:

Yönetim Kurulu: Özden Güngör, Hamdi Arpa, Melahat Avcı Birsin, Bülent Gülçubuk, Murat Aslan, Caner Aksakal, Vuslat Bektaş.

Denetleme Kurulu: Sefa Apaydın, Ali Şenay, Ali İhsan İlhan.

Onur Kurulu: Yusuf Kızıldağ, Özkan Taşpınar, Şahin Yeter, Yusuf Temizkan, M. Necip Altunli.

TMMOB Yönetim Kurulu adayları olarak Tevfik Kızgınkaya, Necdet Oral ve Vahap Aslan belirlenirken, TMMOB Yüksek Onur Kurulu adaylığı için Haydar Şengül, TMMOB Denetleme Kurulu adaylığı için de Abdullah Melik seçildi.

Ziraat Mühendisleri Odası’nın yeni yönetim kurulu, 12 Mart 2014 Çarşamba günü Divan Başkanı Sait Beyhan Çıngı başkanlığında ilk toplantısını yaparak, görev dağılımını gerçekleştirdi. Özden Güngör TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Başkanlığı görevine seçilirken, yönetim kurulunda Prof. Dr. Melahat Avcı Birsin 2. Başkan, Caner Aksakal Yazman, Hamdi Arpa Sayman; Murat Aslan, Prof. Dr. Bülent Gülçubuk ve Vuslat Bektaş da üye olarak görev aldılar. 

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2014, 16:30

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52