ASÜD, oybirliğiyle Harun Çallı'yı seçti

ASÜD, Harun Çallı başkanlığında yoluna devam ediyor. ASÜD’ün IV. Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimde, Harun Çallı başkanlığındaki liste, oy birliğiyle seçildi.

ASÜD, oybirliğiyle Harun Çallı'yı seçti


Gıdavitrini - Ambalajlı Süt ve Süt Ürünleri Sanayicileri Derneği (ASÜD), Harun Çallı başkanlığında yoluna devam ediyor. ASÜD’ün IV. Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimde, Harun Çallı başkanlığındaki liste, delegelerden tam destek aldı. 

ASÜD IV. Olağan Genel Kurulu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile ASÜD üyelerinden Bahçıvan Gıda’nın sahibi ve İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan’ın da katılımıyla Ankara’da yapıldı. 

Yapılan konuşmalarda süt sektöründeki gelişmelerin değerlendirildiği genel kurulda, Divan Başkanlığı görevini Güneş Süt Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Güneş üstlendi. 

ASÜD Faaliyet ve Denetim Kurulu raporlarının okunarak, delegelerin oylarıyla ibra edildiği genel kurulda ASÜD Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu seçimleri de yapıldı. Seçimlerde Harun Çallı başkanlığındaki liste, delegelerin oybirliğiyle yeniden seçildi. 

Seçimlerin ardından bir teşekkür konuşması yapan ASÜD Başkanı Çallı, önümüzdeki dönemde sektörü geliştirmek vizyonuyla çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.



Yapılan seçimler sonucunda ASÜD yönetimi şu isimlerden oluştu: 

ASÜD Yönetim Kurulu:
Harun Çallı – Milkon Süt ve Gıda
Ali Sözen – Ak Gıda
Şükrü Dinçer – Unilever Türkiye
Mustafa Ekici – Ekiciler Süt Gıda
Murat Karlıbaş – Bahçıvan Gıda
Atila Kanbur – Yaşar Dondurma ve Gıda
Gürkan Hekimoğlu – Pınar Süt
Laurent Boissier – Danone Tikveşli
Kosat Gürler – Gür Süt
Ekrem Kaan – Kaanlar Gıda
Faruk Tahsildaroğlu – Tahsildaroğlu Süt
Yılmaz Karadeniz – Karadeniz Kardeşler Gıda
Muzaffer Güneş – Güneş Süt Gıda
Mustafa İlbaş – Bel Karper Gıda
Berk Apak – Sanset Gıda Turizm

ASÜD Denetim Kurulu
Erol Diren – Dimes Gıda
Mehmet Metin Güney – Cebeci Süt ve Süt Ürünleri
Hakan Başer – Başarı Müşavirlik 

Harun Çallı yeniden başkan
ASÜD IV. Olağan Genel Kurulu’nda seçilen Yönetim Kurulu ilk toplantısını yaptı. Gelecek döneme ilişkin çalışma takviminin gözden geçirildiği toplantıda, Yönetim Kurulu üyeleri arasında görev dağılımı da gerçekleşti. 

ASÜD Yönetim Kurulu Başkanlığını yeniden Harun Çallı üstlenirken, Başkan Yardımcısı Pınar Süt’ten Gürkan Hekimoğlu, Sayman Üye de Güneş Süt’ten Muzaffer Güneş oldu. 

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2016, 16:19

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52