Sultanahmet Köftecisi yeni şube açtı

96 yıllık lezzet geleneğini yurt içinde ve yurt dışında yaymayı hedefleyen Tarihi Sultanahmet Köftecisi, Lezzet halkasına İstanbul Bakırköy’ü de ekledi.

Sultanahmet Köftecisi yeni şube açtı


Gıdavitrini - Tarihi Sultanahmet Köftecisi 100. kuruluş yıldönümü hazırlıkları kapsamında şubeleşme çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda İstanbul Bakırköy'de açılan son şube ile lezzet zincirine bir halka daha eklenmiş oldu. Tarihi Sultanahmet Köftecisi Bakırköy Şubesi’nin açılışına iş, sanat ve basın camiasından konuklar renk kattı.

Sultanahmet Köftecisi’nin Yönetim Kurulu Üyesi Mert Tezçakın, açılışta yaptığı konuşmada, kurucuları Mehmet Seracettin Efendi’nin 1920’de kömürlükten bozma bir dükkanda attığı adımın, bugün bir dünya markasına dönüştüğünü söyledi.

Şirkette bayrağı dördüncü kuşağın devralmasıyla birlikte yurt dışı projelere hız verdiklerini anlatan Mert Tezçakın, Azerbaycan’da 3 şube açtıklaranı, sırada Münih şubesinin açılışı olduğunu, sonrasında ise İngiltere’de şube açılışı olacağını açıkladı.

Tezçakın, 100. yıllarını kutlamaya hazırlanırken 2020 yılında en az 3 kıtada onlarca şubesi olan bir işletme haline gelmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2016, 15:15

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52