Özsüt mağaza sayısı 185’e ulaştı

Özsüt, Türkiye genelindeki hizmet ağını güçlendirmeye devam ediyor. Marka, yeni açılan şubelerle şu an 45 ilde 185 mağaza ve 3 bine yakın çalışan ile hizmet veriyor.

Özsüt mağaza sayısı 185’e ulaştı
Adana, Antalya, İstanbul ve Kırıkkale’de yeni mağazalarını açan Özsüt, Türkiye genelindeki hizmet ağını güçlendirmeye devam ediyor. Özsüt’ün yılsonu hedefi mağaza sayısını 200’e, çalışan sayısını ise 3 binin üzerine ulaştırmak…
Özsüt; İstanbul Ortaköy, Özdilek Park Antalya AVM, Adana ve Kırıkkale’de mağazalarının kapılarını yemek ve tatlı severlere açtı. Birbirinden lezzetli ve sağlıklı ürünlerini sunduğu hizmet noktalarını hızla artıran Özsüt; makarnalardan dondurmalara, salatalardan ana yemeklere kadar dünya mutfağından seçilmiş tatlar ile misafirlerini ağırlıyor. 
Özsüt’ün yeni açılan mağazalarıyla birlikte şu an 45 ilde 185 mağaza ve 3 bine yakın çalışan ile hizmet sunmaya devam ettiğini belirten Özsüt Genel Müdürü Yıldırım Çullu, yılsonuna kadar mağaza sayısını 200’e ulaştırmayı ve 3 binden fazla kişiye istihdam sağlamayı hedeflediklerini aktardı. 

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2014, 13:37

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52