Türk markaları küresel oyuncu oluyor

Bünyesinde bir çok markayı barındıran HD Group'un Başkan Yardımcısı Kaan Demirağ, yeni yatırımlarla büyüyeceklerini ve ilk yurt dışı şubeyi Suudi Arabistan'da açacaklarını söyledi.

Türk markaları küresel oyuncu oluyor
GIDAVİTRİNİ - Bünyesinde HD İskender, HD Döner, Pidem, Tadım Pizza ve Burger House bulunan HD Group, yurtiçindeki 140 şubesine her geçen gün yenilerini ekliyor. Grup, yurdışında da büyüme atağında. Yurtdışına Ortadoğu'dan start vereceklerini söyleyen HD Group Başkan Yardımcısı Kaan Demirağ, "İlk şubemizi Suudi Arabistan'da açacağız" diyor.
HD İskender'i yurtdışına taşıyor
Bünyesinde HD İskender, HD Döner, Pidem, Tadım Pizza ve Burger House bulunan HD Group, toplam 140 şubesiyle hizmet veriyor. HD İskender, HD Döner ve Pidem markalarının tüm şubelerini kendisi işleten grup, franchise vermeyi düşünmüyor. Tadım Pizza ve Burger House markalarında ise hem franchise'ları hem de kendi işlettiği şubeleri var. 2015 yılı içerisinde yurtdışında da şubeleşmeyi planladıklarını belirten HD Group Başkan Yardımcısı Kaan Demirağ, "Başlangıçta yurtdışında iki şube açmayı hedefliyoruz. Yurtdışında öncelikle Ortadoğu'da HD İskender markamızla açılmak istiyoruz. İlk başta Suudi Arabistan' da ilk şubemizi açacağız. Yarı yarıya ortak bir şirket kurarak işe başlıyoruz.Görüştüğümüz holdingle bayağı yol katettik. Hedefimiz Türk damak tadını dünyada hakkettiği noktaya taşımak. Ülkemiz adına güzel işler yapmak istiyoruz. Macerayla dolu uzun ve zor bir yola çıkıyoruz" diye anlatıyor.

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2014, 12:03

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52