Adese Afyon Sultandağı'nda market açtı

İttifak Holding’in perakende markası Adese, Afyon’daki ilk mağazasını Sultandağı’nda açtı.

Adese Afyon Sultandağı'nda market açtı

Sektörde yirmi ikinci, İMKB’de ise ikinci yılını kutlayan Adese, 2012 yılında odağına aldığı verimlilik ve yenilenme çalışmalarına 2013 yılında da hız kesmeden devam ediyor. Verimsiz lokasyonlardan çıkarak yeni lokasyonlara giren Adese, hizmet zincirine Adese Sultandağı mağazasını ekledi. Son dönemlerde marketlerini hızla modernize eden ve ar-ge faaliyetlerinin sonucunda yenilikçi teknolojilerle müşterilerine yüksek kalitede hizmet sunan Adese, Sultandağı şubesiyle Afyon’daki ilk mağazasını açtı.

Sultandağı Adese’nin açılış kurdelesini Sultandağı Belediye Başkanı Osman Acar, Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Gencer ve İttifak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Körpe ile birlikte kesen Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben, ‘Verimlilik ve yenilenme çalışmalarımıza kararlı bir şekilde devam ediyoruz. Belirlediğimiz strateji kapsamında geçtiğimiz yıldan bu yana planlı olarak devam ettirdiğimiz çalışmalarımızın yeni ayağında Afyon’da ilk mağazamızı Sultandağı’nda açmaktan dolayı Adese Ailesi olarak mutluluk duyuyoruz. En büyük amacımız; Sultandağılılara ailemizin bir parçası olduklarını hissettirebilmek ve onlara verdiğimiz değeri doğru bir şekilde gösterebilmek. Şimdiden tüm Sultandağılılara hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben’in ardından kısa bir konuşma yapan Sultandağı Belediye Başkanı Osman Acar ise; Adese’nin Sultandağı’na yaptığı bu güzel yatırımdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘Sultandağı Adese’nin hem Sultandağlılara hem de Adese’ye hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52