Mondelēz International Türkiye’den atama

Mondelēz International’ın farklı bölgelerinde Tedarik Zinciri Organizasyonu bölümünde görev yapan Ali Erdoğan, EEMEA Müşteri Hizmetleri & Lojistik Direktörü oldu.

Mondelēz International Türkiye’den atama

Dünyanın lider çikolata, bisküvi, sakız ve şekerleme üreticisi Mondelēz International’ın farklı bölgelerinde Tedarik Zinciri Organizasyonu bölümünde görev yapan Ali Erdoğan, Nisan ayı itibariyle EEMEA Müşteri Hizmetleri & Lojistik Direktörü oldu.
Uzun yıllardır, önceki ismi Kraft Foods , şimdiki  adıyla Mondelēz International bünyesinde görev yapan Ali Erdoğan, son görevi olan MEA Bütünleşik Tedarik Zincirine bağlı Orta Doğu ve Afrika Müşteri Hizmetleri & Lojistik Direktörlüğünden, “EEMEA Müşteri Hizmetleri & Lojistik ve Türkiye Tedarik Zinciri Direktörlüğüne” atandı. Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun olan Ali Erdoğan iş hayatına 1988 yılında ESBANK Eskişehir Bankası T.A.Ş.’da başladı. Compaq Bilgisayar, Digital Equipment gibi şirketlerde görev almasının ardından 2000 yılından bu yana Kraft Foods bünyesinde Türkiye de dahil olmak üzere farklı bölgelerde Tedarik Zinciri Direktörlüğü, Üretim Direktörlüğü, Müşteri Hizmetleri & Lojistik Direktörlüğü görevlerini yaptı.
Ali Erdoğan, MEA ve CEEMA bölgelerindeki görevleri sırasında, talep ve tedarik planlaması, sipariş ve satış süreçleri, ürün değişimi yönetimi ve bölgenin lojistik operasyonları gibi birçok önemli alandan sorumlu oldu. Çeşitli bölgelerde görev aldığı dönemlerde önemli katkıları olan Ali Erdoğan, CEEMA bölgesindeki yalın üretim uygulamalarında gösterdiği  başarıdan dolayı  “Bölge Başkanı Ödülü” ne layık  bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52