Doygun'dan kantinlere özel lezzet

Doygun Gıda, okul kantinlerine özel yepyeni bir lezzet seçeneği sunuyor. Yeni ürünün içerisinde sucuk, sosis, kaşar peyniri, dilim zeytin ve mısır bulunuyor.

Doygun'dan kantinlere özel lezzet

Perakende ürünlerin yanında donuk, yarı pişmiş ve paketli endüstriyel ürünler de üreten Doygun Gıda, okul kantinlerine özel yepyeni bir lezzet seçeneği sunuyor. İçerisinde sucuk, sosis, kaşar peyniri, dilim zeytin ve mısır bulunan Doygun Pizza Tost, öğrencilerin pizza lezzetindeki en çılgın tostu.
Doygun Gıda’nın üretim tesislerinde el değmeden hazırlanan ve 150 gramlık tekli ambalajlarda satışa sunulan Doygun Pizza Tost, 4 derecede 3 gün, eski 18 derecede ise 3 ay saklanabiliyor. Üstelik bekleme süresince sağlığından, tazeliğinden ve lezzetinden hiçbir şey kaybetmiyor. Pizza tadında tost ile kantinlerin yeni alternatifi olan Doygun Pizza Tost’u servis etmeden önce tost makinasında ısıtmak yeterli.  Lezzet ve çeşitlilikte sınır tanımayan Doygun Gıda, pratik ve doyurucu lezzet Doygun Pizza Tost ile paketli endüstriyel ürünlerdeki çeşitlerini 25’e çıkardı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52