Filiz web sitesini yeniledi

Filiz’in web sitesi yenilenen tasarımı ve zengin içerikleriyle dopdolu. Geleneksel Türk lezzetleri Filiz ile yeniden hayat buluyor.

Filiz web sitesini yeniledi

Geleneksel Türk mutfağının temsilcisi, sevilen makarna markası Filiz, web sitesini farklı bir tasarım ve içerikle baştan aşağı yeniledi. Yenilenen web sitesinde tüm Filiz ürünleri, makarna ve sağlıkbeslenme hakkında uzman önerileri, mutfak tüyoları ve pratik bilgiler yer alıyor. Filiz’in web sitesi aynı zamanda markanın yeni yüzü, şef yazar Ebru Omurcalı ve Filiz işbirliğiyle hazırlanan “Makarnanın Kitabı”ndan geleneksel ve modern tatlarla zenginleştirilmiş enfes makarna tariflerini kullanıcılarına sunuyor. Sitede Filiz ve Ebru Omurcalı’nın tariflerinin yanı sıra ziyaretçilerin kendi makarna tariflerine de yer veriliyor.
Türk mutfağına ait lezzetlerin makarnayla buluştuğu ve yeniden tatlandığı en özel tarifleri içeren Filiz’in yeni sitesinde, güzel yemek yapmanın püf noktaları ve her yöreye ait tariflerin anlatıldığı video görüntüleri de kullanıcılara sunuluyor. Anadolu’ya özgü unutulmaya yüz tutmuş tatların Filiz ile yepyeni bir lezzet kazandığı nefis makarna tarifleriyle dolu Filiz’in yenilenen web sitesi makarna severler için adeta bir mutfak arşivi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52