23 Nisan’ı Onur Market’le kutladılar

Onur Market, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağlı Bahçelievler Şeyh Zayed Çocuk Yuvası’nda düzenlediği etkinliklerle kutladı.

23 Nisan’ı Onur Market’le kutladılar
Alışverişin güvenilir adresi Onur Market, bu 23 Nisan’da da çocukları unutmadı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Bahçelievler Şeyh Zayed Çocuk Yuvası’ndaki çocuklar için özel bir kutlama programı organize eden Onur Market, birbirinden eğlenceli animasyonlarla çocuklara çifte bayram yaşattı. Kutlama etkinliklerine Özen Grup CEO’su Cemal Özen ve Onur Market yöneticilerinin yanı sıra Şeyh Zayed Çocuk Yuvası yöneticileri ile öğretmenleri de katılarak çocukların mutluluğuna ortak oldular.
0-12 yaş arasındaki 480 çocuk için düzenlenen 23 Nisan kutlamaları, barbekü partisi ve dans gösterilerinin yanı sıra birbirinden neşeli animasyonlarla bir şenlik havasında geçti.
Ülkemiz için büyük önem taşıyan bu mutlu günde çocuklarla bir araya gelmeleri için kendilerine imkan tanıyan Bahçelievler Şeyh Zayed Çocuk Yuvası Müdürü Emel Alanyalıoğlu’na teşekkürlerini sunan Özen Grup CEO’su Cemal Özen “ Bu anlamlı günde yarınlarımız olan çocuklarımızla bir arada olmaktan dolayı büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Onur Market olarak çocuklarımıza verilen sevginin aynı zamanda ülkemiz için bir hizmet olduğunu düşünüyoruz. O yüzden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda da onların yanında olmak istedik. Biz, tüm çocuklarımızı ülkemizin geleceği ve aydınlık yüzü olarak görüyoruz. Bugün düzenlediğimiz 23 Nisan kutlamalarında yüzlerindeki tebessümle bizlere tarifi olmayan bir mutluluk yaşatan çocuklarımızın, ülkemizi daha iyi yarınlara taşıyacaklarına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52