Gıda dünyası İstanbul’da buluşuyor!

Bu sene İstanbul’da düzenlenecek Uluslararası FoodMicro Kongresi için bildiri sürecinde sona yaklaşılıyor!

Gıda dünyası İstanbul’da buluşuyor!
Uluslararası Gıda Mikrobiyolojisi ve Hijyeni Komitesi tarafından 3-7 Eylül tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek Uluslararası Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi – FoodMicro 2012 için bildiri sürecinde sona yaklaşılıyor! Global Gıda Güvenliği, Gıda Biyoteknolojisi, Gıda Sanayindeki Uygulamalar ve Biyokoruma, Gıda Fermentasyonu ana başlıkları altında yer alan 18 farklı konuda bildiriler için son tarih 30 Nisan! Şu ana kadar yüzlerce başvurunun alındığı ifade edilirken son günlerde sayının bine yaklaşması öngörülüyor. Kongre web sitesinden yapılabilecek gönderim ile yüzlerce akademisyen ve sektör profesyoneline bilimsel görüşlerinizi duyurma şansı elde edebilirsiniz. Erken kayıt avantajlarının 21 Mayıs’ta sona ereceği kongrede, firmalar, fuar ve sergi alanları ile faaliyetlerini tanıtma şansı elde edecek. Uluslararası Gıda Mikrobiyolojisi ve Hijyeni Komitesinin Kongre kapsamında düzenlediği afiş yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüller kazanacak. Öğrenciler aynı zamanda avantajlı kayıt imkanlarından da faydalanacak.
Türk Standartları Enstitüsü, Uluslararası Gıda Üretimi Birliği, Uluslararası Gıda Koruma Enstitüsü, Gıda Teknolojisi Derneği, Ziraat Mühendisleri Odası, Türkiye Kurumsal Sorumluluk Derneği, Türkiye Halk Sağlığı Derneği, Türkiye Veterinerler Birliği, Zeytin Dostu Derneği, Meyvesuyu Endüstrisi Derneği ve Teppanyaki Alaturka’nın destekçileri arasında olduğu bu uluslararası kongre hakkında detaylı bilgi, kayıt ve başvuru www.foodmicro2012.com adresinden gerçekleştirilebiliyor.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52