Çinliler mesir macununu sevdi

Manisa ve Çin arasındaki ticari ilişkileri artırmak amacıyla Manisa'ya gelen Çinliler mesir macunu şenliklerine katıldı.

Çinliler mesir macununu sevdi
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanvekili Yaşar Coşkun, Çin'in Yiwu kenti ile Manisa arasındaki ticari ilişkileri geliştirmek istediklerini söyledi. 472. Uluslararası Manisa Mesir Festivali kapsamında kente gelen Çin'in Yiwu Belediye Başkan Yardımcısı Chen Yong ile beraberindeki heyet, MTSO'yu ziyaret etti. Ziyarette konuşan Coşkun, konuk heyeti ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Coşkun, ''Çin'i Yiwu kenti ile Manisa arasındaki ticari ilişkileri geliştirmek istiyoruz. Bunun için Yiwu Ticaret Odası'na iletilmek üzere iyi niyet mektubu hazırladık. Ayrıca Yiwu Ticaret Odası ile MTSO'nun kardeş oda olmasını da arzu ediyoruz'' diye konuştu.
Yiwu Belediye Başkan Yardımcısı Chen Yong ise ticari ilişkilerin gelişmesinden kendilerinin de memnuniyet duyacağını, iyi niyet mektubunu Yiwu Ticaret Odası'na ileteceklerini kaydetti.
Yong, ayrıca bugün Manisa ve Yiwu'nun kardeş şehir olması için belediye başkanı Cengiz Ergün'le protokol imzalayacaklarını ifade etti. Coşkun, ziyaret anısına Yong'a el dokuması halı hediye etti.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Mesir Macunu, Manisa, Festival, Çin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52