Kahve Dünyası’ndan yoğurtlu dondurma

“Tatlısız olmaz!” diyenlerdenseniz, Anatolium Kahve Dünyası’nın yoğurtlu dondurmasında lezzet ile hafifliği bir arada bulacaksınız.

Kahve Dünyası’ndan yoğurtlu dondurma
Ürünlerinde doğallık ve tazeliği ön planda tutan Bursa’nın gözde alışveriş merkezi Anatolium’un marka karmasında yer alan Kahve Dünyası, güzel havaların gelişini yoğurtlu dondurmayla kutlamayı öneriyor. Günlük üretilen ve katkısız yoğurtlu dondurma, lezzetiyle olduğu kadar düşük kalorisiyle de gönülleri fethediyor. Kalsiyum takviyesi başta olmak üzere sahip olduğu besin değerleri ve serinletici etkisiyle yazın enfes tatları arasındaki yerini alan, yaza girerken kilosuna dikkat etmeye başlayanlar için leziz bir alternatif sunan yoğurtlu dondurma, Anatolium Kahve Dünyası ‘nda küçük, orta ve büyük boy seçenekleriyle renkli kaplarda sunuluyor.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Dondurma, Yoğurt, Kahve Dünyası, AVM, Anatolium

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52