‘Onur’lu alışveriş Bomanti’ye geldi

Onur Market’in Şişli-Bomonti’deki 51. mağazasını Şişli Belediyesi Başkanı Mustafa Sarıgül açtı.

‘Onur’lu alışveriş Bomanti’ye geldi
Gıdavitrini - Bünyesindeki Onur Market ve Onurex zincirleri ile yerel perakendenin öncüsü ve sözcüsü olmayı hedefleyen Özen Grup, hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Gıda perakendeciliğine 1997 yılında İstanbul- 4. Levent’te açtığı ilk Onur Market mağazasıyla başlayan Özen Grubu’nun Şişli-Bomonti’deki mağazası törenle hizmete açıldı. Bomonti Mağazası’nın açılış törenine Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Şişli Belediye Meclis Başkanı Bayram Özata, Özen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Özen, Özen Grup Yönetim Ekrem Özen, Özen Grup CEO’su Cemal Özen, Onur Market yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Onur Market Şişli’de fark yaratacak
Açılış töreninde konuşan Şişli Belediye Meclis Başkanı Bayram Özata, Onur Market’in bölgede çok iyi hizmet vereceğini inandığını belirtirken, Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ise, binlerce kişiye istihdam sağlayan Onur Market’in Şişli halkına hizmet verecek olmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi. Onur Market’in hizmet kalitesine güvendiğini anlatan Sarıgül, “Bomonti’de açılan Onur Market’in hizmet kalitesi ile ilçemizde fark yaratacağına inanıyorum” dedi.
Alışverişte Onur Sözü’müzü tutmaya geldik
Onur Market’in açılışını Sayın Mustafa Sarıgül ve Sayın Bayram Özata’nın katılımıyla yapmaktan onur duyduklarını belirten Özen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Özen ise, “Özen Grup olarak Onur Market ve Onurex zincirleri ile perakende sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Grubumuzun 157. Mağazasını Bomonti’de açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Özen Grup olarak müşterilerimize ‘Alışverişte Onur Sözü’ verdik. Bu söz kaliteli ürün, kaliteli hizmet ve hijyenik ortamda alışveriş sözüdür. 2000’e yakın deneyimli ve güleryüzlü personeli ile önemli lokasyonlarda hizmet veren grubumuz, Şişli’de de müşterilerine verdiği sözü tutacak” diye konuştu.
Onur Market’in yenilenen kurumsal kimliğiyle dizayn edilen Onur Bomonti Mağazası, 1100 metrekarelik müşteri hizmet alanı ile faaliyet gösterecek. Onur Market, taze ürün odaklı yaklaşımıyla market alışverişinde aranılan her şeyi, en uygun fiyat ve en yüksek kalite anlayışıyla Şişli halkının beğenisine sunacak. Onur müşterileri, bol ürün çeşitliliğinin yanı sıra modern yapıya sahip hijyenik bir ortamda alışveriş yapmanın keyfini sürecekler.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Perakende, Hipermarket, Cemal Özen, Onur Market, Mustafa Sarıgül

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52