Chef Star 2012 hazırlıkları sürüyor

Antalya Chef Club Aşçılar Birliği tarafından 3.’sü gerçekleştirilecek olan Chef Star 2012 “Best Hotel & School Awards Turkey” yarışması için son hazırlıklar tamamlandı.

Chef Star 2012 hazırlıkları sürüyor
Gıdavitrini - Antalya Chef Club Aşçılar Birliği tarafından 10-11 Mart 2012 tarihlerinde Antalya Cam Piramit Sakıp Sabancı Fuar ve Kongre Merkezi’nde 3.’sü gerçekleştirilecek olan Chef Star 2012 “Best Hotel & School Awards Turkey” yarışması tanıtım gecesi gerçekleştirildi. Talya Balık Restaurant’taki geceye Antalya protokolü, turizm yatırımcıları, turistik tesis yöneticileri, tedarikçi firma sahibi ve temsilcileri, mutfak şefleri ve turizm çalışanları olarak geniş bir katılım sağlandı. Gecede konuşan ATSO Başkanı Çetin Budak, bu şekilde çalışan sivil toplum kuruluşlarına Antalya’nın ihtiyacı olduğunu, şeflerin Türk Mutfağı’nın tanıtımı başta olmak üzere önemli bir misyonu olduğunu ve böyle etkinliklere ticaret odası olarak her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

Chef Star Yarışma Koordinatörü Ali Rıza Dölkeleş ise; Antalya’da Mutfağın Oskar’larını 10-11 Mart 2012 tarihinde dağıtacaklarını, adil, şeffaf ve aşçılık meslek standartlarına uygun bir yarışma vaat ettiklerini belirterek, herkesi etkinliğe katılmaya davet etti.

Yarışma organizasyonunu üstlenen MCF Ajans sahibi Akif Alataş da, Antalya adına nitelikli ürünler çıkarmak için çalıştıklarını, yapılacak güzel ve iyi işler için destek beklediklerini, hedeflerinin Antalya Turizm ve Gastronomi Festivali’ni düzenlemek olduğunu söyledi.

Chef Club Başkanı Ali Selek ise otellerdeki mutfak departmanının önemine dikkat çekerek, Chef Club ailesi olarak çalışmalarının artarak devam edeceğini, tüm turizm çalışanlarını ve özellikle beyaz önlüklüleri 10-11 Mart 2012 tarihlerinde Cam Piramit Sakıp Sabancı Fuar ve Kongre Merkezi’ne beklediklerini kaydetti.

 

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, ATSO, Çetin Budak, Ali Rıza Dölkeleş, Chef Star, Türk Mutfağı, Antalya, Turizm

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52