Tek tuşla 5 çeşit kahve keyfi

Kahve makineleri ile fark yaratan marka De’Longhi’nin yepyeni modeli “PrimaDonna S De Luxe” tam otomatik kahve makinesi, tek tuşla 5 çeşit kahve keyfi yaşatıyor.

Tek tuşla 5 çeşit kahve keyfi
Gıdavitrini - Artık tek bir tuşla 5 çeşit kahve hazırlamak mümkün! De’Longhi PrimaDonna S De Luxe tam otomatik kahve makinesi, tek tuşla Espresso, Cappuccino, Caffe Latte ve Latte Machiato çeşitleri sunuyor. Artık sabah kahveleri ya da akşamüzeri yorgunluk kahveleri PrimaDonna S De Luxe ile en pratik şekilde hazırlanıyor. PrimaDonna S De Luxe, sessiz kahve çekirdeği öğütücüsü ile 13 farklı kahve incelik ayarında kahve çekirdeklerini çekip, her zaman taptaze kahveler hazırlıyor. Espresso, Cappuccino, Caffe Latte ve Latte Machiato kahve çeşitleri çok hafif, hafif, standart sert veya çok sert olarak sunuyor.

Toz veya çekirdek kahve kullanma ayrıcalığı sunan PrimaDonna, kahve ve su miktarı ayarı ile istenilen fincan boyutunda kahve keyfi yaşatıyor. Çıkarılabilir demleme ünitesi sayesinde en zor ulaşılan köşeler bile zahmetsizce temizleniyor.

 

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Kahve, Espresso, Cappuccino, De’Longhi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52