Seyidoğlu Almanya pazarına giriyor

Yarım asırlık kalite ve lezzet standardını ülke sınırları dışına da taşıyan Seyidoğlu, Almanya pazarına girmeye hazırlanıyor.

Seyidoğlu Almanya pazarına giriyor
Cirosunun yüzde 15’i ihracattan gelen Seyidoğlu, Türk damak tadını bugüne kadar pek çok ülkeye taşıdı. Yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da başarı grafiğini yükselten Seyidoğlu, şimdi de Almanya pazarına giriyor. Türkiye’de yaklaşık 60 mağazasıyla hizmet veren Seyidoğlu, Almanya’daki çalışmalarıyla ilgili bir toplantı düzenleyerek planları hakkında bilgi verdi. 1952 yılından bu yana baklava başta olmak üzere tatlı imalatı yapan Seyidoğlu, sürekli geliştirdiği 280 çeşit ürünüyle yurt dışında da beğeni topluyor.

Münih’te düzenlenen ve Almanya pazarına yönelik hedeflerin anlatıldığı toplantıda Seyidoğlu Genel Müdürü Serdar Seyidoğlu, yakında Almanya’daki tatlıseverlere de ulaşacaklarının müjdesini verdi. Türkiye’de şoklanarak stoklanan ürünler, Münih’te paketlenmiş olarak depolanacak ve distribütörler aracılığıyla da dağıtılacak.

Münih Ticaret Ataşesi Cevdet Baykal’ın da desteğiyle Türk tatlılıları gerçek lezzetleriyle Almanya’da olacak. Türkler’in Almanya’ya gelişinin 50’nci yılındaki bu girişim bir Türk markası olarak Seyidoğlu’nun yurt dışındaki güçlü konumunu daha da pekiştirecek. Seyidoğlu, ihracatın cirodaki payını 5 yıl içinde yüzde 25’e ulaştırmayı hedefliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52