Bayram tatları Divan’dan

Bayramların vazgeçilmez tatları olan, çikolata ve lokumlar Divan farkıyla vitrine çıkıyor. Divan Pastaneleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi yeni tatlarını tüketicinin beğenisine sunuyor.

Bayram tatları Divan’dan
Divan Pastaneleri’nin tecrübeli çikolata ustalarının ellerinde şekillenen ve çikolata tutkusunu bir geleneğe dönüştüren enfes el yapımı pralinler, tadı damağınızda kalacak madlenler ve kültürümüzün değişmez lezzeti olan lokumlar, bu sene de bayramın en tatlı tarafı olacak.

Dünyadaki birinci sınıf kakao üreticilerinden tedarik edilen kakao harmanlarıyla, natürel malzemeler kullanılarak, Divan’ın tecrübeli çikolata ustalarının ellerinde özenle şekillenen Divan çikolataları, birbirinden enfes aromalarıyla fark yaratıyor. Farklı gramajlardaki şık ambalajlarında satışa sunulan bu özel lezzetleri, lüks ve zevkli gümüş hediyelikler içerisinde de almak mümkün.

Bayram geleneklerinin vazgeçilmezi, Türk tatlı kültürünün şüphesiz en özel lezzetli olan lokumu ise Divan Pastaneleri fındık, fıstık, gül limon, nane ve damla sakızı gibi klasik aromaların yanı sıra; portakal, Türk kahvesi, zencefil, badem, çikolata kaplı fıstık ve çikolata kaplı güllü gibi çeşitleriyle de müşterilerin beğenisine sunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52