Puratos’un kek karışımlarına ustalardan tam puan

Belçikalı ünlü ekmek, pasta ve çikolata markası Puratos, kek yapımı için özel olarak geliştirdiği karışımlarıyla ustalara yepyeni ve lezzetli tatlar yaratma fırsatı sunuyor.

Puratos’un kek karışımlarına ustalardan tam puan
Ekmek, pasta ve çikolata yapımında sektöre öncülük ederek ustalara ilham veren Puratos, kek yapımında yaratıcı çözümler geliştirmeyi sürdürüyor. ‘Tegral Satin Cream’, ‘Tegral Moist Cake’, ‘Tegral Sufle’ ve ‘Tegral Waffle’ başta olmak üzere ürün gamında farklı kek karışımları sunan Puratos, ustalara istedikleri kıvamı yakalama şansı veriyor.

Puratos farklı kek karışımları sunuyor

Sade, meyveli, kakaolu ve havuçlu başta olmak üzere farklı çeşitlere sahip Tegral Satin Cream’in meyveli ve havuçlu çeşitleri kurutulmuş gerçek meyve, ceviz parçaları ve tarçından oluşuyor. Taze tarçın, havuç ve cevizin uyumlu tadıyla oluşan Tegral Satin Cream kolay dilimlenen yapısıyla usta ve şefler tarafından en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Sade ve çikolatalı olmak üzere 2 çeşidi bulunan Tegral Moist Cake ise kolay kullanımı ile kutlama pastaları ve brownie yapımı için ideal özelliklere sahip.

İçerisine Belcolade ilave edilen, gerçek Belçika çikolatası lezzeti ve aromasına sahip Tegral Sufle ile içeriğindeki dengeli şeker oranı ve gevrek yapısı sayesinde yumuşamayı engelleyen Tegral Waffle ustalara yeni ufuklar açıyor.

9 ay raf ömürlü 15 kiloluk paketlerde sunulan kek karışımları ustalarından tam not alıyor.

Puratos Demo Şefi Ramazan Karakabak, Puratos’un kek yapımı için özel olarak geliştirdiği kek karışımlarının ustalara homojen yapıda, yüksek kalite ve lezzette ürünler yapmasına olanak sağladığını söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52