Mehtap’tan balık tava

Mevsimin en gözde mutfak malzemeleri balık tavası ve tepsisi Mehtap Balık Tava ve Balık Tepsi ile mutfaklardaki yerini alıyor.

Mehtap’tan balık tava
Dünyanın önde gelen mutfak eşyası üreticilerinden Mehtap, gündelik hayatı kolaylaştıran pratik ürünleriyle mutfaklardaki yerini alıyor. Balık mevsiminin gelmesiyle mutfaklardan eksik olmayan balık, Mehtap’ın yeni iki ürünü Balık Tava ve Balık Tepsi ile en lezzetli ve sağlıklı halini alıyor.

Balık mevsimi açıldı. Tezgahlar ve mutfaklar çeşit çeşit balıklarla süslenmeye başladı. Türkiye’de mutfak eşyaları alanında pazar lideri olan Mehtap, teflon kaplı ürünleri serisindeki kullanışlı iki ürünüyle mutfaklardaki yerini alıyor ve Mehtap Balık Tava ve Balık Tepsi, size ve ailenize leziz bir balık keyfi yaşatıyor.

Mehtap’ın Special Serisi’ndeki Balık Tava ve Balık Tepsi, MULTI MICRON® teknolojisi ile Teflon® Classic kaplanmış iç yüzeye sahip. Ayrıca Mehtap Balık Tava ve Balık Tepsi’nin dayanıklı dış boyası kararmaları önlerken, ergonomik sapları ise kullanım kolaylığı sağlıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52