Saray'dan herkes için Milkman Rogo

Birbirinden lezzetli süt ve süt ürünleriyle Türkiye’yi buluşturan Saray Milkman, gerçek meyve sulu ve sütlü Rogo’yu tüketicinin beğenisine sundu.

Saray'dan herkes için Milkman Rogo


Gıdavitrini - Doğal ve yenilikçi lezzetlerin mimarı Saray Milkman, yepyeni ürünü Rogo’yu tüketicisi ile buluşturdu. Bir buçuk yıl süren Ar-Ge çalışmaları neticesinde üretilen Türkiye’nin ilk şişeli smoothie’si Rogo; 7’den 70’e herkesi, günün her saatinde, sağlıkla tüketebilecekleri lezzetlere davet ediyor.

Saray Milkman Rogo, yüzde 35 gerçek meyve suyu ve yüzde 30 süt karışımından oluşuyor. Çok sevilen vitamin kaynağı meyveler ile yüksek besin değerine sahip sütü bir araya getiren Rogo, tüketicilere hem sağlıklı hem de lezzetli yepyeni bir içecek alternatifi sunuyor. Soğuk olarak tüketildiğinde ve benzersiz aromasıyla ferahlık hissi yaratan Rogo’nun tropikal, kırmızı ve sarı meyveler olmak üzere 3 farklı çeşidi bulunuyor. 

Çocukların kemik gelişimi için büyük önem taşıyan kalsiyum açısından oldukça zengin yeni Rogo’nun her şişesinde 105 mg kalsiyum bulunuyor. Annelerin hassasiyetini dikkate alan Milkman; herhangi bir koruyucu madde içermeyen yeni, doğal Rogo’ları çocuklara özellikle tavsiye ediyor. 

Yeni Milkman Rogo şişesi elde, cepte ya da çantada taşımaya uygun pratik yapısıyla rahatlık; canlı renkleri ile estetik bir görünüm sunuyor. Kalitesini ISO 22000, ISO 9001/2008, BRC ve Helal Gıda Sertifikaları ile tescilleyen Saray Milkman’in yeni ürünü Rogo; 300 ml paketleriyle raflardaki yerini aldı. 

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2016, 16:11

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Nazmideniz Özdemir
Nazmideniz Özdemir - 8 yıl Önce

Sevgili rogo ben instagram yarismanizdan hediye kazandim ama malesef msjlar filan bakilmiyor nerdeyse 3 ay olucak hala cvp yok

SIRADAKİ HABER

banner50

banner52