Şükrüpaşa Onur kapılarını hizmete açtı

Özen Grup bünyesinde organize perakendenin güçlü markalarından biri konumuna gelen Onur, Edirne Şükrüpaşa mağazasını hizmete açtı.

Şükrüpaşa Onur kapılarını hizmete açtı


Gıdavitrini - Özen Grup bünyesinde “Alışverişte Onur Sözü” sloganı ile yoluna devam eden Onur, yeni konseptiyle Edirne Şükrüpaşa mağazasını hizmete açtı. Yeni mağaza 800 m2 alanda, 4 kasası, 30 çalışanı, zengin ürün yelpazesiyle hizmet verecek.
Özen Grup İcra Kurulu Başkanı Cemal Özen, sektörden pek çok firma yöneticisi ve basın mensuplarının katılımı ile gerçekleşen kurdele kesim töreni ardından, Özen Grup İcra Kurulu Başkanı Cemal Özen, şunları söyledi:
"Müşterilerimize daima en iyi ve en üstün hizmeti vermek için çalışmalarımıza 20 yıldır aralıksız devam ediyoruz. Kurulduğu günden bu yana, fiyat, hizmet, kalite, tazelik ve lezzet konularında milyonlarca müşterisine ‘ONUR Sözü’ veren ONUR Market; Edirne Şükrüpaşa mağazası ile müşterilerine bu sözlerini tutmaya geldi. Taze, güvenilir ve bol çeşitli ürünleri, uygun fiyat ve güler yüzlü hizmetle Şükrüpaşa müşterileri ile buluşturan ONUR Market, hizmetlerine ivme kazanarak devam edecek.” dedi.




Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2016, 17:04

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52