Saray PoWernut ile güç sende

Saray Bisküvi, çikolatalı ürünler kategorisindeki yeni ürünüyle bir ilki gerçekleştiriyor. Saray’ın enfes lezzeti PoWernut, çikolata severleri keyifli bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor.

Saray PoWernut ile güç sende


Mutluluk veren lezzetli ürünleri ile hem çocukların hem de yetişkinlerin gözdesi Saray Bisküvi; çikolatalı ürünler kategorisindeki yeni ürünüyle bir ilki gerçekleştiriyor. Nefis sütlü çikolata, kavrulmuş fıstık ve karşı konulmaz karamelin Saray’ın enfes kekiyle buluştuğu PoWernut, doyumsuz lezzeti ile fark yaratacak.

Lezzetleriyle yıllardır Türkiye’nin sevilen bisküvi markası olan Saray’ın alışılagelmiş ürünlerden farklılaşarak ürettiği yeni tadı PoWernut; “Güç sende” sloganıyla çikolatalı ürünler dünyasına heyecan, enerji ve gençlik katmaya geliyor. 

Nefis sütlü çikolata, kavrulmuş fıstık ve karşı konulmaz karamel lezzetini Saray’ın enfes keki ile buluşturan PoWernut, çikolata severleri keyifli bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor. İştah açan görüntüsü ve tadına doyulmaz enfes lezzeti ile PoWernut; çikolata, fıstık ve karamel içeriğiyle enerji verirken, nefis keki ile de alışkanlıkları değiştirip sıra dışı bir ürün deneyimi sunuyor. 

Çikolatalı ürünler kategorisinde yepyeni ve çok lezzetli bir deneyim sunan PoWernut, 50 gramlık ambalajıyla birçok ulusal ve yerel zincirler ile seçkin marketlerde satışa sunuluyor.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2016, 16:08

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52