Helal yemek yemek istiyoruz

Beşiktaş’ta oynadığı dönemde gerek futbolu gerekse sosyal yaşantısıyla taraftarın sevgilisi haline gelen Demba Ba, Çin'deki yaşantısını 'helal yemek' cümlesiyle özetledi.

Helal yemek yemek istiyoruz


Gerek futbol becerisi, gerek kişiliği, gerekse sıradışı açıklamalarıyla Beşiktaş’ta oynadığı dönemde taraftarın sevgilisi haline gelen Demba Ba, Çin'deki yaşantısıyla ilgili bilgiler verdi. Türkiye'de hemen her kesimin beğeni ve hayranlığını kazanmasına rağmen ani bir kararla 13 milyon euro transfer bedeliyle Çin'in yolunu tutan ünlü futbolcu, Çin'de 'helal yemek' istediğini açıkladı.

Çin’deki yaşamı hakkında açıklamalarda bulunan Demba Ba, İstanbul’daki hayatını özlediğini belirterek, "Burada helal yemek yemek istiyoruz. Oturduğum sokakta çok güzel bir Türk restorantı var. Genel olarak orada yiyorum. Bana Türkiye’deki günlerimi hatırlatıyor. Bazen Premier League’e dönmek istiyorum. Ligi gerçekten çok özlüyorum. İstanbul’u, Beşiktaş’ı ve taraftarı da özlediğim zamanlar oluyor. Onların da beni özlediğini biliyorum" açıklamasında bulundu.

Çin’in Shanghai Shenhua takımında futbol hayatını devam ettiren Demba Ba, takımıyla çıktığı toplam 18 maçta 13 kez rakip takım ağlarını sarsarak, bu ülkede de kendisini sevdirmeyi başardı.


Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2016, 14:19

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52